Tjänsteutbud

Vi kan bygg & snickeri

Här på vår bygg- och snickerifirma, Havsö Bygg AB, så kan du få hjälp med det allra mesta som rör arbete inom bygg eller snickeri med mera. Vi kan exempelvis hjälpa till med rena renoveringar såsom badrumsrenoveringar, köksrenoveringar och andra renoveringar, samt andra typer av bygguppdrag såsom anläggandet av en ny uteplats, en altan eller annat.

Om du är intresserad av att få hjälp med nyproduktion eller att bygga hus på Gotland, så är vårt företag, Havsö Bygg AB det perfekta valet av byggföretag här på Gotland.

Om du vill ha mer information kring de tjänster som vi erbjuder, så är det enklast att du hör av dig till oss. Vi kan tillsammans komma fram till en så bra lösning för dig som möjligt. Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig med det som du vill ha vår hjälp med. Läs gärna mer om oss här.

Kvalitet och noggrannhet

Nöjda kunder är vår högsta prioritet. Våra värdeord i allt vi genomför är kvalitet och nogrannhet. Det gäller alltifrån val av material till hur vi genomför varje enskilt projekt. För att alla ska bli 100 procent nöjda med allt de erhåller av oss så har vi en tydlig kommunikation med våra kunder från första stund, så att inga missförstånd uppstår.

Begär en offert

Fördelen med att ta hjälp av vårt företag, Havsö Bygg AB, är att man kan begära en offert, vilket gör att man inte behöver bestämma sig direkt. Man kan i stället fundera hemma och återkomma till oss. VI rekommenderar alla våra kunder och presumtiva kunder att begära en offert för sådant arbete som de funderar på att anlita oss för. Om du har några funderingar eller frågor, så är du välkommen att höra av dig till oss. Vi strävar alltid att hjälpa alla kunder på bästa och mest effektiva vis.